Om Gyril


Gyril uten

Gyril Norway AS er et selskap fra Bergen med lang erfaring innenfor IT, rekruttering og konsulenttjenester. Selskapet ble stiftet som Gyril AS i 2013, men skiftet over til Gyril Norway i slutten av 2014.

Bedriftens hovedfokus er å gjenkjenne og formidle IT-talenter til selskaper i Norge. Vår talentbank spenner fra unge og sultne, til stødige og erfarne kandidater. Vi verdsetter engasjement og kompetanse, og har derfor laget vår egen orden. Denne edle ordenen, Gyril Jedi, er et konsept som skal motivere og forklare hvordan vi ønsker å hjelpe våre kunder å nå sine mål. Dessuten er det dritkult.

 

Jeg treffer ofte talenter med passion for faget, men som ikke får utfordret og utnyttet dette i dag. Samtidig møter jeg bedrifter som lengter etter medarbeidere med gnist og vilje, medarbeidere som fungerer på tvers av avdelinger og kompetansefelt, og medarbeidere som rett og slett er dritgod på det de gjør. Jeg ønsker å jobbe for at disse to skal finne hverandre i bunkene av jobbtitler og CV’er. Gyril jobber derfor både talentbanken av “jedier”, og med å finne spennende arbeidsgivere.- Arve Andreassen, CEO