Rekruttering og konsulenttjenester


Rekrutteribusinessman-shaking-handsng

Gyril AS leverer tjenester innen rekruttering. Vi har lang erfaring fra IT markedet til å finne rett person til rett stilling. Våre tjenester inkluderer gjennomgang av kandidater og matching mot dine behov.

Gjennom vårt store nettverk og på grunn av lang erfaring er vi den rette partner for deg. Vi har også et bredt nettverk og lang erfaring fra utlandet og kan rekruttere dyktige kompetente IT ressurser som ønsker å etablere seg i Norge. Vi tenker langsiktig, og har som mål å finne rett kompetanse til din bedrift som sikrer fortsatt vekst.

Vi tar gjerne oppdraget på “No Cure, No Pay” prinsipp. Det vil ikke påløpe noen kostnader før vår IT kandidat har signert arbeidsavtale med oppdragsgiver. Dette vil sikre at dere vil få tilgang til de mest aktuelle kandidater.

For å nå de mest kvalifiserte kandidatene arbeider Gyril sine rekrutteringsrådgivere med parallelle søk. Vi jobber med utsendelse via våre omfattende CV-databaser og med målrettet annonsering i nøye utvalgte medier for å tiltrekke oss de kandidatene som aktivt søker jobb. Personer som ikke er aktivt arbeidssøkende, kontaktes gjennom det vi kaller sosial rekruttering. Sosial rekruttering innebærer at vi anvender sosiale medier som eksempelvis LinkedIn, Twitter og Facebook for enkelt og raskt å kommunisere med vårt unike nettverk.

 

KonsulenLiggende uten bilde business cardttjenester

Trenger du å forsterke organisasjonen for kortere eller lengre periode? Vi finner den kompetansen du trenger, for den tidsperioden du ønsker. Viser det seg at behovet blir permanent, er det mulig å ansette våre konsulenter etter en innleieperiode. Våre konsulenter kommer ut til deg og utfører oppdraget på stedet, akkurat når du ønsker det. Prosessen er enkel. Du gir oss dine kriterier for ønskekandidaten. Vi gjennomfører intervjuer og foretar matchingen.