Prosjekter


I tillegg til rekruttering og konsulenttjenester så engasjerer Gyril seg i diverse gründer-prosjekter.
Her er noe av det vi driver med:

 

Forprosjektet Wide Assessment

Som nyutdannet, student og/eller arbeidsledig så vet du kanskje hvor vanskelig det kan være å formidle hva du kan gjennom en CV. Men dette gjelder veldig mange av oss. En oppramset liste over utdanning og arbeidserfaring er gjerne ikke nok for å beskrive hvor flink du er, og ihvertfall ikke hva som skiller deg fra dine medstudenter eller kollegaer.

Gyril fungerer ofte som CV-tolk og kompetanseformidler. Vi har utarbeidet egne verktøy for å gjøre vår jobb enklest mulig. Disse verktøyene vil vi nå forbedre og ikke minst digitalisere. For å gjøre dette trenger vi hjelp til:

IT (dummy, utforske teknologiske muligheter og veivalg ol.)
Design (mock ups, visuell profil ol.)
Marked (undersøkelser,  markedsplan, markedsmateriell, sosiale medier, egne kanaler eventer ol.)

Vi er helt i startfasen av dette prosjektet, så det meste handler om å teste, utvikle og formidle idéen, samt begynne å planlegge neste fase. Vi tilbyr god oppfølging av kompetente personer innenfor hvert av områdene.

Dette er for deg som har lyst å fylle dagene og CV’en (enn så lenge! ) med noe relevant, for deg som ønsker å lære noe nytt, lære noe bort, bli med på en reise og ta del i et prosjekt som kan slette en bransje og revolusjonere en industri.

Vi tar gjerne en samtale med deg om idéen, utbytte og forventninger. Kontakt oss på stine@gyril.no eller 47372074.

Les mer om Wide Assessment

 

Adap AS

Sommeren 2015 gikk Gyril inn med daglig leder i Adap AS. Adap har videreutviklet et e-læringssystem for Universitet i Bergen, og det har blitt brukt av studenter der i flere år. Systemet er nå oppdatert med den nyeste teknologien og byr på en drøss med muligheter for interaktiv læring gjennom caseløsing.

Sammen med BTO skal Gyril hjelpe Adap-teamet å kommersialisere denne løsningen. Neste steg blir derfor finansiering, videreutvikling og markedsføring/salg. Vi ser etter studenter, arbeidsledige og gründersjeler som ønsker å bidra med:

IT (videreutvikle systemet ift funksjoner og UX, utforske nye funksjoner og muligheter, ol.)
Design (bedriftsprofil; logo, markedsmateriell, systemdesign, ol.)
Marked (markedsplan, sosiale medier, egne kanaler, undersøke potensielle markeder, brukerundersøkelser, ol.)

Dette er for deg som har lyst å fylle dagene og CV’en med noe relevant, for deg som er interessert i kommersialiseringsprosesser, og ikke minst for deg som ønsker å bidra til vekst og videreutvikling.

Vi tar gjerne en samtale med deg om bedriften, utbytte og forventninger. Kontakt oss på stine@gyril.no eller 47372074.

Les mer om Adap

 

Nettsider

Gyril leverer enkle nettsider til en rekke kunder rundt omkring i landet. Dette er ofte mindre bedrifter eller enkeltmannsforetak som ønsker high-end løsninger, men til et low-cost budsjett. Vi hjelper dem å sette tankene i system og viser dem hva som er mulig til priser de er komfortable med.

Dersom du ønsker å utvide eller starte din portefølje, så er du velkommen til å ta kontakt med oss på stine@gyril.com eller 47372074.